A BetterLED is támogatta ledlámpákkal és munkavédelmi kesztyűkkel az ifjú tűzoltók táborozását

Ifjú tűzoltók táborozását támogatta a BetterLED

Az Önkéntes Tűzoltóságok Országos Szövetsége 2017. június 25-e és július 2-a. között rendezte meg a XII. ÖTOSZ Ifjúsági Minősítő Tábort. A tábornak idén a Balaton mellett Zamárdi település adott otthont.

Az ifjú tűzoltók egy héten át tanultak, versenyeztek és természetesen nyaraltak is a balatonparti településen.
Az esti programokon egy SLR-3000-es munkaterület-megvilágító lámpa teljesített szolgálatot és világította be a területet.

UNILITE SLR 3000-es munkaterület-megvilágító tölthető, akkumulátoros LED lámpa világítás közbenA táborról itt lehet többet olvasni és sok-sok képet nézegetni.

A BetterLED is támogatta ledlámpákkal és munkavédelmi kesztyűkkel az ifjú tűzoltók táborozásátA legjobban teljesítő ifjú tűzoltó egy UNILITE ATEX RA2-es robbanásbiztos ledes pipalámpát nyert a BetterLED-től, gratulálunk az összes tűzoltó növendéknek!

A BetterLED is támogatta ledlámpákkal és munkavédelmi kesztyűkkel az ifjú tűzoltók táborozását, ajándék ledes lámpákat kaptak a legjobbakFontos számunkra sz önkéntesek támogatása, lehetőségeinkhez mérten a jövőben is hozzájárulunk a hazai önkéntes tűzoltók és az utánpótlás munkájához.