UNILITE SLR-3000 LED tölthető munkalámpa lámpa

Bemutatjuk: UNILITE SLR-3000 munkaterület-megvilágító lámpa

2016 augusztusában érkezett meg az angol UNILITE akkumulátoros munkaterület-megvilágító lámpája hozzánk. Azóta többféle alkalmazási területen bizonyította a hozzá fűzött reményeket, kiváló minősége és tulajdonságainak köszönhetően sokoldalúan használható  fényforrás.

UNILITE SLR-3000 állványonA Lithium-ion akkumulátoros SLR 3000 a nevében a szám a fényerőt jelenti. A 3000 Lument 60 db 0,5 w-os SAMSUNG SMD LED biztosítja 6500 Kelvin színhőmérsékleten. A 6600 mAh-s Lithium-ion akkumlátor teljes fényerőn 3 óra egyenletes világítást, fél fényerőn 6 óra világítást biztosít. Az egy mozdulattal kiemelhető akkupakk a lámpáról levéve, vagy a lámpával együtt is körülbelül 3 óra alatt  teljesen feltölthető, így egy tartalék akkumulátorral akár folyamatos világítást is lehet biztosítani vele. Az akkumulátor rendelkezik egy USB csatlakozóval is, amin keresztül mobiltelefont, tabletet stb… tudunk tölteni akár világítás közben is. És ez nem az egyetlen jól kitalált extra ezen a lámpán. A lámpa talpában erős neodímium mágnesek vannak, így nem csak a talajra helyezve stabil, hanem bármilyen fémfelületre, akár fejjel lefelé is rögzíthető. A lámpatalp teljesen műanyag bevonatú és legömbölyített így nem sérti meg a fémfelületet amire ráerősítjük.

Maga a lámpatest előre-hátra dönthető erős polikarbonát jolláthatósági sárga és fekete színű,  oldalán alumínium hűtőbordákkal, gumírozott csúszásmentes fogantyúval, amit munkakesztyűben is kényelmesen meg tudunk fogni. Ez a fajta munka-ergonómia jellemző az egész lámpára, így nem kell levenni egy vastagabb védőkesztyűt sem munka közben, hogy áthelyezzük, vagy ki-be kapcsoljuk, vagy akkumulátort cseréljünk.

Ha már lámpa, szót kell ejtsünk a fényéről. A 10 cm széles világító felületet,  ahol a SAMSUNG LEDEK helyezkednek el, egy opálos, műanyag, domború lencse fedi. Ennek köszönhetően tökéletesen egyenletes, homogén fényt terít a lámpa közel 130°-ban. További fontos tulajdonsága a lámpa fényének, hogy mivel nem egy pontból világít, hanem egy 20cm-széles felület sugározza a fényt nincsenek éles kontrasztok a megvilágított területen, az árnyékok széle  puha, mint a nappali fénynél, ettől nem fárasztja a szemet, nem érezzük vakítónak, mesterségesnek ,sokkal kellemesebb a fényénél dolgozni.

slr-3000-main-shot-cutout-300 slr-3000-rear-shot-cutout-300 slr-3000-packaged-with-light-300slr-3000-rear-shot-with-phone-cutout-300UNILITE SLR-3000 tölthető munkaterület megvilágító lámpa

Az SLR-3000-es munkaterület megvilágító akkumulátoros LEDlámpához külön vásárolható állvány. Az SL-251 háromlábú kihúzható lámpaállvány, egyéb reflektorok rögzítésére is alkalmas, viszont az SLR-3000-es lámpát egy mozdulattal stabilan rögzíthetjük az állványra és akár 2 méter magasságba is emelhetjük a fényforrást, ezáltal a munkaterület fölé emelve nem vakít munka közben.

Az SLR-3000 munkalámpa minden helyzetben és szélsőséges körülmények között is megbízható munkatárs. IP54 védettségének köszönhetően akár esőben, akár poros körülmények között is használható, könnyen tisztítható.

Ahol már UNILITE SLR 3000-es lámpát használnak: Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Komárom-Esztergomi Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Győr-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Csákvár, Hosszúpereszteg, Pomáz, Veszprém, Tamási, Szombathely önkéntes tűzoltói, Fővárosi Csatornázási Művek…

Végezetül egy professzionális felhasználói tapasztalat, a Tamási Önkormányzati Tűzoltók véleménye a munkalámpáról:

“Meg vagyunk elégedve a munkaterület-megvilágító lámpákkal, nagyon megkönnyíti a beavatkozást, hogy nem kell adott esetben áramfejlesztőt, hosszabbítót szerelni a beavatkozó egységnek a káreset felszámolása során. A közelmúltban alkalmunk volt használni a lámpát, egy vasúti baleset során. A mozdony fém felületére tudtuk rögzíteni a lámpát a mágneses aljzatnak köszönhetően, ezáltal a munkaterület megvilágításához állványra sem volt szükség.
A beavatkozó állomány meg van elégedve a lámpákkal, különösen hasznos, hogy powerbank-ként is használható az akkumulátora. A nagy fényerőnek köszönhetően megfelelő a munkaterület megvilágítása a beavatkozás végrehajtásához.”
Dubóczki Balázs

Tűzoltóparancsnok

SLR 3000 vásárláshoz kattintson ide!

dscf4132

UNILITE SLR-3000 munkalámpa bevetésen

UNILITE SLR-3000 munkalámpa bevetésen

Egyenletes fényterítésnek köszönhetően lágyabb árnyékok és természetesebb megvilágítás

Egyenletes fényterítésnek köszönhetően lágyabb árnyékok és természetesebb megvilágítás