MTSZ szakmai napok Balatonföldvár

Magyar Tűzoltó Szövetség szakmai napok Balatonföldváron

MTSZ szakmai napok Balatonföldvár

Szeptember 24-25-én rendezte meg a Magyar Tűzoltó Szövetség Balatonföldváron,  “MTSZ Tűzoltó Szakmai Napok” címmel azt a kiállítást, amin a BetterLED csapata is részt vett kiállítóként.

A balatonföldvári kemping területén csodálatos napsütésben, mindkét nap remek hangulatú rendezvényen vehettünk részt.

A UNILITE lámpák bemuatatása egész nap nagy érdeklődés mellett tartott.

Az ATEX robbanásbiztos lámpák mellett nagy volt az érdeklődés és mindenki elismerően szólt az új SLR-3000 tipusú munkaterület megvilágító lámpánkról. Várható volt ez a siker, mivel olyan tulajdonságokkal rendelkezik ez az akkumulátoros lámpa, amik minden helyzetben előnyösek az éjszakai tűzoltói, katasztrófavédelmi feladatok biztonságos ellátásánál.

Nem csak lámpákat mutattunk be ezen a kiállításon, hanem kesztyűket is.

Régóta sok kényelmetlenséget okoz a tűzoltóságokon, hogy a műszaki mentéshez vagy nagyon kényelmetlen, vastag védőkesztyűt kell használni, vagy védelem nélküli munkakesztyűt, ami nem szabályos.

A Better&Better Bt. által forgalmazott új vágásbiztos kesztyűnk mindenkinek tetszett aki felpróbálta. Ez a legmagasabb vágásállósági indexel rendelkező munkakesztyű a teljes kézfejen magas szintű beütődés elleni védelemmel is rendelkezik.

A 800, főleg önkéntes tűzoltóságok képviselői megismerhették a UNILITE lámpák magas minősége mellett, kedvező árfekvését is, ami főleg az önkéntes egyesületeknél meghatározó tényező. Öröm számunkra, hogy a termékeink árának köszönhetően önkéntes tűzoltóságok is hozzájuthatnak magas minőségű felszerelésekhez.